4月
  • 春季休業 (Spring Vacation)
  • 入学式 (Entrance Ceremony)
  • 始業式 (Opening Ceremony)
  • 新入生歓迎会 (Reception)
  • 安全運転講習会 (Careful driving class)
5月
  • 学生総会交通安全講話 (General Meeting of Students)
  • 春潮寮防災訓練 (Dormitory Disaster Drill)
6月
  • 前期中間試験 (1st Examination)
  • 体育祭 (Athletic Meet)
7月
  • 北海道地区高等専門学校体育大会 (Athletic Meet of Hokkaido N.C.T)
  • 公開講座 (Extension Course)
  • 前期期末試験 (2nd Examination)
8月
  • 前期期末試験 (2nd Examination)
  • 一日体験学習会 (Student Experience)
  • 全国高等専門学校体育大会 (Athletic Meet of All-Japan N.C.T)
  • 編入学者選抜学力検査 (Examination for Admission into 4th Grade)
  • 夏季休業 (Summer Vacation)
9月
  • 夏季休業 (Summer Vacation)
10月
  • ロボコン北海道地区大会 (Robot Contest)
  • 高専祭 (College Festival)
  • 学校見学会 (Open Campus)
11月
  • 保護者懇談会 (PTA Meeting )
  • ロボコン全国大会 (Robot Contest Final)
12月
  • 後期中間試験 (3rd Examination)
  • 冬季スポーツ大会 (Sport Meet)
  • 冬季休業 (Winter Vacation)
1月
  • 入学者選抜推薦 (Interview with Recommended Applicants for Admission)
  • 面接検査 (Applicants for Admission)
  • 学生会役員選挙 (Student society officer election)
2月
  • 学年末試験 (Fainal Examination)
  • 入学者選抜学力検査 (Entrance Examination)
3月
  • 予餞会 (Farewell Party)
  • 卒業式 (Graduation Ceremony)
  • 工場見学旅行 (Factory Investigation Tour)
  • 学年末休業 (Year-End Vacation)